Ordfører Nils Røhne ønsker Knut Kippersund Nesdal lykke til i MGP 2014Knut Kippersund Nesdal (22) studerer til daglig ved Norges Musikkhøyskole i Oslo. Han  er en allsidig musiker. Han studerer klassisk musikk, synger i jazzband og er også aktiv i poprock-bandet New Brian. Knut og hans NRK -team bød på både underholdningen, mens Ordføreen spanderte MGP-kake under slippet på onsdag.

Nå er det bare for alle Stangesokninger og stemme på Knut og "Taste of you" lørdag 8. mars da delfinalen arrangeres på Folketeateret i Oslo. Les mer om MGP og  sangene her.....

«Taste of You» er en klassisk og fengende poplåt som er skrevet og komponert av Magnus Hængsle, kjent fra blant annet The Turns og MGP-kakeStorbynatt-bandet Svidd Gummi, og singer-songwriter Jenny Moe. Det var forøvrig Moe som kom over Nesdal, da han gjorde en konsert i Hamar noen år tilbake. Da Moe og Hængsle var på jakt etter en vokalist til «Taste of You», var Nesdal et klokklart valg.

Knut ble invitert på kontoret til NIls, der ordføreren fant fram gitaren og de sang Prøysen sammen. Se reportasje på NRK sine sider her........

Foruten Grand Prix kake i rådhuskantina, ble det også noen andre sanger fra 22-åringen og hans låtskrivere. Tekstforfatter Jenny Moe fra Brumunddal utfordret sågar ordfører Nils Røhne til å bli med på en av sangene.