Tone kommer fra stillingen som avdelingsleder for arbeids- og inkluderingsbedriften Tepas Personal i Elverum/Trysil (2012-2016).

Tone Strugstad Qviller

Hun har også vært ansvarlig redaktør for Lokalavisa Sør-Østerdal i Elverum (2005-2012). Tone er utdannet journalist fra Høgskolen i Oslo i 1996, og har jobbet som journalist i flere ulike medier over hele Norge. Stillingen i NAV Stange er hennes første i offentlig sektor.

- Jeg har nå vært i NAV Stange i halvannen måned, og er imponert over kompetansen som kontoret vårt besitter. Denne kompetansen kommer godt med, for NAV Stange skal i høst gjennom en større omorganisering, der målet er at brukerne våre skal oppleve sitt møte med NAV som mer helhetlig. Jobben med omorganiseringen tar mye av arbeidstida mi nå, men jeg har heldigvis svært dyktige ledere i min stab, og ansatte som bretter opp ermene. Jeg gleder meg til fortsettelsen! 

Hun er opprinnelig fra Steinkjer, men har bodd i Elverum de siste årene med mann og to barn. I fritiden spiller hun i korps, og er engasjert i styret til ungdomsteatergruppa Alfarheim Lille Friteater.