Dette vitner om at det er et publikumsgrunnlag for å kjøre så store arrangement i Hamarregionen, sier Tveiten. En glad og lettet kultursjef i Hamar, Morten Midtlien, fortsetter: - Vi håpet jo at billettene ville gå raskt unna og var ganske sikre på å selge ut, men dette er over all forventning. 

Flere restauranter rundt Stortorget har kjøpt billetter som de selger til sine gjester. Så de som ikke har sikret seg billett ennå, kan ta kontakt med dem. Ved torget gjelder det Stortorgets gjestiveri, Big Horn og Heia Hamar, som til våren åpner i lokalene etter Svare & Berg. Hai på CC Stadion har også kjøpt billetter til konserten.

I tillegg har flere hoteller i Hamar kjøpt konsertbilletter som de selger i gode pakketilbud sammen med overnatting; Astoria, Victoria og Scandic Hamar. Dette er en fin mulighet for tilreisende til Hamar den aktuelle helgen. 

Det er en av verdens absolutt største artister som kommer til Hamar. Elton John er mannen bak de tidløse og klassiske låtene «Your Song», «Tiny Dancer», «Rocket Man» og «Candle In The Wind». 

Du kan oppleve Elton John på Hamar!Elton John har alltid levert spektakulære show, og han legger hjerte og sjel i hver eneste konsert. At Elton John kommer til Hamar, blir en historisk begivenhet du ikke vil gå glipp av. 

Folkefest på Stortorget
Det nye Stortorget på Hamar viste seg som en konsertarena av ypperste klasse under STING-konserten i august. Lyden på torget var suveren, logistikken gikk som smurt og publikum hadde en stor opplevelse. 8.000 billetter ble den gang revet bort.  

Unikt samarbeid
Slik som for Sting, er signeringen av Elton John et unikt samarbeid. Kommunene Hamar og Stange samarbeider med Hamar Olympiske Anlegg og bookingbyrået Venues. - Et slikt samarbeid må til for å signere artister av dette formatet, sier Morten Midtlien, kultursjef i Hamar. 
 
Flere aktører i regionen ser stor verdi i at Hamar melder seg på som arena på det internasjonale konsertmarkedet. 
– Når vi tiltrekker oss internasjonale artister som Sting og nå Elton John, er vi med på å markedsføre Hamarregionen som et attraktivt sted med rikt kulturliv, sier kultursjef i Stange kommune, Solbjørg Tveiten. - Dette blir lagt merke til i andre deler av landet.

Elton John "in concert" - foto Johannes Lovund.Mer om Elton John
Vi har alle hørt Elton John sin musikk strømme ut av høyttalere og inn i våre hjerter. I løpet av nesten 45 år har han bygget opp en karriere som er vanskelig å overgå. Med over en kvart milliard solgte album og utallige priser, som deriblandt inkludert 6 Grammys, er det umulig å fornekte slagkraften han har hatt i musikkindustrien og for generasjoner av musikere.

I løpet av sin karriere har Elton John hatt over femti nummer én hits, blitt innviet i Rock And Roll Hall Of Fame, blitt adlet og rangert som den største mannlige artisten i verden av Billboard Magazine. Vi husker alle den tårefulle versjonen av Candle In The Wind som Elton John fremførte i begravelsen til Prinsesse Diana, en låt som per i dag, med 33 millioner solgte kopier, er den mest solgte singelen i historien.