Hoppende glade for å finne turposten på Knukberget

Alle var denne uken invitert til avslutning og premieutdeling i rådhuset. Hele 90 personer deltok på året sesongavslutning for «10 steder i Stange.»  

#fysakstange

Oppfordringen til turgåerne var i år som i fjor å tagge bildene med #fysakstange. Takk for mange fine turbilder. Årets vinner ble Elisabeth Stuen for bildet av fire turvenner på toppen av Knukberget.

Besøkt alle postene i 10 år

10 års premie til Jan Ove Solvang, Solveig Bækken, Kristin Solvang, Berit Johnsrud og Kåre SletliTotalt ni personer har tatt samtlige turposter i 10 år og fikk sine velfortjente frokostfjøler i premie! Kriteriene for både 5 års premie og 10 års premie er at du tar alle turene hvert turår, og det det var til sammen tolv personer som fikk 5 års premie i år.

Rekorddeltakelse

Det har vært en stor økning av antall deltakere som har levert sine turkort i år. Hele 692 personer kontra 381 i 2016, herav 141 barn t.o.m. 16 år. Denne store økningen skyldes nok også en ny mulighet for digital registrering av turpostene. Barn/ungdom til og med 16 år som har gått minimum 6 turer og levert sine kort, får egen dagsbillett i Ankerskogen som er veldig populært!

STor deltakelse på avslutningen

Vi ser fram til nye turmål og blide turfolk i 2018, vi sees – god tur!