Det er veldig gledelige er at andelen blant de yngste, (barn/unge under 16 år)  har økt med hele 36 % fra i fjor. I tillegg regner vi med at mange flere har hatt stor glede av turene, uten å registrere seg, sier Koordinator idrett og friluftsliv, Line Kongssund.

fotovinner juliLike muligheter til premiering

Vi kommer ikke lenger til å premiere ekstra for fulførte 5 år og 10 år med alle poster registrert, da dette bl.a. har blitt en stor tidsmessig utfordring å følge opp, pga. praksisen rundt både turkort og egen SjekkUT app. Vi har imidlertid egne uttrekkspremier for de som har 6 registrerte turer eller mer, og blant alle som har kun en tur eller flere. I tillegg får alle barn/unge opp til 16 år, som kan vise til minimum 6 turer, dagskort på Ankerskogen svømmehall!

Noen turgåere har delt sine opplevelser gjennom #fysakstange, og månedens bilde har blitt kåret med en liten påskjønnelse til fotografen. Bildene har blitt vist på Stange kommune sin hjemmeside. Dette ønsker vi oss også mer av for neste sesongs «10 turer i Stange.» Uansett om du levere kort/registrer deg eller ikke – det viktigste er selve turen, og at du kommer deg UT! Vi har fantastisk mange muligheter i Stange, med flott natur og merkede stier, sier Line.

Sesongavslutning

Som tradisjonen tilsier arrangeres det en avslutningskveld for glade turgåere på Stange rådhus, onsdag 14. november klokken 18.00. Her blir det kake, quiz og premieutdeling, møt opp og finn ut om du er en heldig vinner! Det trekkes også en påskjønnelse blant kveldens oppmøtte gjester – velkommen!

Last ned invitasjonen til sesongavslutningen her.