Sankthanskonserten ble arrangert for første gang i fjor og ble en suksess. Rundt 1600 publikummere trosset et litt ruskete vær og bidro til en folkefest ved Mjøsa.

- Vi har hele tiden hatt et mål om at dette skal bli en årlig begivenhet, og skal også i år fylle sommerkvelden med kjent musikk i fantastiske omgivelser, sier daglig leder for Atlungstad Brenneri, Ole VoldenSandersen.

Atlungstad Brenneri er et viktig kulturminne i Stange, og har utviklet seg til å bli et spennende opplevelsessenter med mange arrangementer gjennom hele året.

- Atlungstad Brenneri er en viktig møteplass og en flott arena for større arrangementer, sier kultursjef i Stange kommune Solbjørg Tveiten. – Det har en helt unik beliggenhet, og mange i Stange har et forhold til plassen.

St.Hans-konserten 2018
St.Hans-konserten 2018 (Foto: Kim Rognmo)

Lokal forankring, men like populær i hele landet

Fra Hellbillies’ startet som et coverband med gjendiktninger av amerikanske countrylåter har de endret seg kraftig og blitt et fullblods rock’n’rollband, men hele tiden holdt fast ved den lokale forankringen fra Hallingdal. Vokalist Aslag Haugen har tidligere uttalt at han raskt ble forbauset over hvor godt tekstene gikk hjem også andre steder i landet som viste seg å ha tilsvarende figurer som Syver, Jimmy Embrik, Birgjit og andre skikkelser fra Arne Moslåttens tekstunivers.

- Hellbillies har et bredt nedslagsfelt og vi har et mål om at denne kvelden skal nå ut til mange og skape lokalt og regionalt engasjement. Det populære bandet har Atlungstad som eneste arena i Hedmark i sommer, og konserten er i så måte en unik sjanse for å oppleve bandet i eget nabolag, understreker Tveiten.

Originalmedlemmene Arne Moslåtten og Arne Sandum er ute av Hellbillies, med alt det innebærer av endringer. Dagens besetning består derfor av Aslag på sang og gitar, broren Lars Håvard på gitar og trommeslager Bjørn Gunnar Sando, med de to assosierte medlemmene Egil Stemkens på bass og Lars Christian Narum på tangenter.

Aslag lover at Hellbillies vil spille varierte sett, med låter fra så godt som alle platene i bandets katalog. Det er blitt 11 studioalbum gjennom årenes løp, så det er mye å ta av.

Arrangementsfoto hellbillies

Billetter i salg

Billetter kan kjøpes på ticketmaster allerede nå. Selv om det er plass til mange på uteområdet ved Atlungstad Brenneri, kan det være lurt å sikre seg en billett allerede i dag.

Aldersgrensen er 18 år.

For billetter se her.

Arrangementsinfo på Facebook

 

Kontaktperson

Solbjørg Tveiten, kultursjef Stange kommune, m. 975 49 941 
Ole Volden-Sandersen, daglig leder Atlungstad Brenneri, m. 928 67 350