St.hans konsert på AtlungstadVinneren får som premie å varme opp for Hellbillies under årets St. Hans-konsert på Atlungstad fredag 21. juni! 
-    Vi gleder oss til å høre alle bidragene i konkurransen, sier kultursjef Solbjørg Tveiten og understreker viktigheten av at kommunen kan bygge opp under og legge til rette for musikere i startfasen. 

ØNSKER BIDRAG FRA FJERN OG NÆR 

Musikk-konkurransen er åpen for alle sjangre, soloartister eller band. Det eneste kravet er at hver påmeldte stiller med to låter; en selvlaget låt og en cover av en Hellbillies-låt. Det er disse låtene som presenteres på konkurranse-konserten på Atlungstad 15. mai. 
-    Vi ønsker oss musikere fra hele Innlandet, understreker Tveiten.
En jury med blant andre Ørnulv Snortheim og Johanne Margrethe Kippersund Nesdal skal kåre vinneren, og dermed avgjøre hvem som blir oppvarmer for Hellbillies 21. juni. 
-    Denne konkurransen tilbyr en unik mulighet for noen i startfasen, sier Ørnulv Snortheim og Johanne Kippersund, - både med arenaens beliggenhet og det tekniske er dette en kjempemulighet for å vise seg frem. 
Ørnulv Snortheim satt også i juryen forrige gang Kønnband inviterte til en lignende konkurranse. Da var det bandet The Waiting Room som stakk av med seieren og som fikk spille på scenen under dagsarrangementet i forbindelse med Kønnbandfestivalen. 
Konkurranse-konserten 15.mai er åpen for publikum, og en unik mulighet til å se hva som rører seg i musikkmiljøer i og omkring Stange. Det er allerede flere band som er påmeldt. Påmeldingsfristen er 8.mai og her finner du linken til påmeldingsskjemaet.


ÅRLIG BEGIVENHET

Musikk-konkurransen er tenkt som en årlig begivenhet, og må gjerne bli en arena der de som er i startfasen kan få vise seg. St. Hans-konserten på Atlungstad ble arrangert første gang i fjor, og ble en folkefest med om lag 1500 publikummere nede ved Mjøskanten. Med årets Hellbillies-konsert ønsker Atlungstad Brenneri og Kønnband å gjenta suksessen. Det legges ut opptil 4.000 billetter til konserten, og billettsalget er godt i gang. 


Kontaktperson:
Solbjørg Tveiten, kultursjef Stange kommune, tlf. 975 49 941