- Arrangementet i fjor ble veldig bra, og vi gleder oss til å gjenta suksessen, sier kultursjef Solbjørg Tveiten.

HALLINGROCK

Hellbillies

Hellbillies, bandet fra Ål i Hallingdal, som riktignok debuterte med et countryalbum, har etablert seg innen sjangeren rock og er et av landets mest respekterte og hardtarbeidende band. Til sammen har de gitt ut elleve studioalbum, tre konsertplater og en samleplate, og de fleste har solgt til gull eller platina. Bandet har vunnet tre Spellemannpriser, og ble i 2007 også Årets spellemann.

- Hellbillies er et rutinert og folkekjært band som aldri skuffer. De har mange store hits, med fengende melodier og ekte, «nedpå» tekster på hallingdialekt, som smyger seg under huden og blir der, sier Tveiten.  

- Konserten på Atlungstad er bandets eneste turnéstopp i Hedmark denne sommeren, og vi håper at publikum benytter seg av denne unike muligheten, sier Volden-Sandersen.

KONSERTARENA VED MJØSKANTEN

Konserten vil finne sted ved Mjøskanten på Atlungstad Brenneri, med inngang mellom brenneriet og golfbanen. Dørene åpner kl. 20:00.

- Konsertarenaen er en opplevelse i seg selv, og setter flotte rammer for arrangementet, sier Tveiten.

Området blir tilrettelagt med matservering og barer, og det loves regionale råvarer og produkter med herlige smaker. Atlungstad Brenneri har også satt sammen en VIP-billett for de som ønsker å få mer ut av sommernatta, og som kan kjøpes ved henvendelse til Atlungstad Brenneri.

- Sommer, helg og St. Hans er gode grunner til å unne seg en helaften. Det settes opp telt inne på konsertområdet forbeholdt VIP fra kl. 18:00 til 20:00, sier Volden-Sandersen som lover både grillbuffet og egen underholdning.

Det er for anledningen inngått avtale med Hedmark Trafikk som setter opp buss fra Hamar skysstasjon til Atlungstad før konsertstart, og tre busser til hjemreisen som til sammen dekker store deler av kommunen.

St.Hans konsert 2018. Foto: Kim Rognmo

LOKALT BAND VARMER OPP

Kveldens oppvarmingsband er The Ramblin´ Men, som vant oppdraget i konkurranse med seks andre band og artister fra hele Innlandet.

The Ramblin´ Men er et rockeband fra Ringebu/Fåvang som, tross sin unge alder, er bevandret på scener rundt omkring på Østlandet. De har gjort seg bemerket med egenskrevne låter, i tillegg til coverversjoner av gamle klassikere. Gutta kan meddele at de gleder seg stort til kvelden, og at Hellbillies er ett av bandets musikalske forbilder.

- Legg St. Hans-feiringen til Atlungstad og bli med på en idyllisk folkefest, avslutter arrangørene.

Det kommer mer informasjon om det praktiske etter hvert som
St. Hans-konsert på Atlungstad nærmer seg.
Billetter i salg HER. Aldersgrense for arrangementet er 18 år.