PåsketrallOm bord på tralla er Johanne Margrethe Kippersund Nesdal (vokal), Ørnulv Snortheim (gitar), Bjørn Thomassen (bass) og Børre Flyen (trommer).

- Vi tenker at dette er en hyggelig påskeoverraskelse i ei rar og annerledes tid. Når folk ikke kan oppsøke kulturen, må kulturen oppsøke folket, sier kultursjef Solbjørg Tveiten.

Påsketrall (a) (la) arrangeres i samarbeid med Hamar kommune, og det er i Hamar at tralla starter sin ferd mandag 6. april. Den vil rulle rundt i nabokommunen til og med torsdag, før den setter kursen mot Stange fredag og lørdag. Spilletiden er fra cirka kl. 12:00 – 16:00. Grunnet smittevernhensyn, og det at folk ikke skal flokke seg, opplyses det ikke om reiserute og stoppesteder – men det er naturlig å oppsøke tett boligbebyggelse, rekkehus, blokker og institusjoner der publikum kan nyte musikken fra eget vindu, fra terrassen eller hagen. Og musikken vil høres! Det spilles 3-4 låter før musikerne pakker sammen og drar videre til neste sted.

Påsketrall (a) (la) er et tilbud til innbyggere som ikke kan dra på konserter og tilstelninger, det handler også om å sysselsette ulike aktører som opplever en vanskelig periode. Dette er et testprosjekt, og det knytter seg mye spenning til hvordan dette vil fungere teknisk – og hvordan det blir mottatt av folket.

- Vi håper at dette gir en positiv opplevelse, og at det er en god påskeoverraskelse.

Se noen prøvesmaker her;