julekalender 2020. Foto: Frederik GarsholOrdfører Nils A Røhne åpner julekalenderen med en hilsen. 
- Vi trenger hverandre i den adventstida vi går inn i. Vi trenger å ta vare på hverandre, sier Røhne i «sin» julekalenderluke 1.desember.
 
- I ei førjulstid hvor vi ikke kan møtes som vanlig, ønsker vi å gi innbyggerne et innblikk i juleforberedelser og vi ønsker å dele noen tanker rundt den spesielle tiden vi er inne i, sier kultursjef Solbjørg Tveiten. – I år vil vi ikke kunne delta på juleforberedelser og avslutninger i barnehager og på skoler. Vi vil ikke kunne besøke alle de vi ellers ville ha besøkt. Men kanskje er juleforberedelsene viktigere enn noen gang. 
 
Med en digital julekalender ønsker kommunen  å bidra til å åpne opp for en titt inn i førjulstidas forberedelser. Og samtidig dele noen tanker om annerledes året 2020. 
 
I løpet av desember vil seerne møte barnehagebarn, skoleelever, beboere på helse- og omsorgssentre, kunstnere, forfattere, næringsaktører og andre mer og mindre kjente ansikter i Stange kommune. 
 
- Vi ønsker å gi folk mange fine opplevelser i desember. Og alle kan glede seg ekstra til julekalenderen den 23. desember. Dere må vente litt til før vi avslører hva som skjuler seg bak denne luka, men det tror vi blir til stor glede for mange i og utenfor kommunen, avslutter Solbjørg Tveiten. 

G O D ✨ F Ø R J U L S T I D 
 

Her kan du følge julekalenderen 2020