- Sammenlignet med de siste fem årene har vi satt rekord når det gjelder bidrag per innbygger. Dette er takket være alle frivillige som har stilt opp og mange giverglade innbyggere, sier varaordfører Paal Ravnaas fornøyd.

Innsamlingen fra årets TV-aksjon går til organisasjonen Plan International. Å bekjempe barneekteskap er målet for årets aksjon. TV aksjonen regnes som verdens største innsamlingsaksjon og ifølge NRK er det siden starten i 1974, samlet inn over åtte milliarder kroner til gode formål gjennom TV-aksjonen.

I år var rundt 100.000 bøssebærere i hele landet ute for å samle inn penger. I Stange var det i går godt over 250 bøssebærere og medhjelpere som bidro under det som er omtalt som årets viktigste søndagstur.

Varaordfører Ravnaas understreker at det fortsatt er mulig å gi. - Hvis du ikke fikk besøk av bøssebærere i går eller ikke var hjemme, er det fortsatt mulig å gi et bidrag via blimed.no. 

På nettsiden giverstafett.no kan du lese statistikk over innsamlingsaksjonen.

 

Foto innsamlingskomite Ottestad  
Innsamlingskomiteen i Ottestad. Fra venstre: Karita Tøraasen, Ylva Heggedal, Nanna Rosendahl Ravnaas, Hege-Aida Volden-Sandersen og Paal Ravnaas. Også Erik Schriwer bidro i Ottestad, men var ikke til stede da bildet ble tatt. 

Innsamlingskomite TV-aksjon Stange

Innsamlingskomiteen i Stange. Lars Håvard Skuggerud Dahl og Marina Dagny Book Bratbak deltok fra Barn- og unges kommunestyre, mens Else Bjørke fra kulturkontoret og lokalleder Marita Karlsen også hjalp til.