Produksjonskjøkkenet er en del av Eiendomsavdelingen og produserer ca. 400 porsjoner middager og suppe/desserter. Produksjonskjøkkenet drifter mottakskjøkken/ kantiner på Vallset bo- og servicesenter og Ottestad bo- og servicesenter. Kantina i rådhuset er underlagt Produksjonskjøkkenet. Kantinene er åpen for alle (se egen info om kantinetilbudet nederst på siden).

Produksjonskjøkkenet produserer middag etter kok/kjøl-prinsippet. Kjøtt varmebehandles over natten på lav temperatur etter sous vide-metoden for så å kjøles ned og pakkes. Dette gir et mørt og saftig resultat og bevarer smaken. Supper, sauser, purèer og gryter fylles i poser ved en temperatur på minimum 80 grader celsius før hurtig nedkjøling. Grønnsaker og fisk dampes i tette poser før hurtig nedkjøling. Disse produksjonsprosessene sikrer kvaliteten på maten fra kjøkkenet og gir mange dagers holdbarhet. Maten varmes opp etter tilpassede oppvarmingstider og temperaturer på avdelingene/mottakskjøkken eller hjemme hos den enkelte mottaker. Det tas prøver av mat og produksjonsutstyr som sendes til SGS Analytics Norway as for analyse i henhold til Produksjonskjøkkenets kvalitetssystem. Vi samarbeider med Matpuls as i kvalitetsarbeidet.

,

SGS.com

 

Middag til hjemmeboende med praktisk bistand fra kommunen

Informasjonsskriv til hjemmeboende som har fått vedtak finner du her.

Ca. 25% av alt som produseres går til hjemmeboende. Produksjonskjøkkenet kjører ut middagsmat 4 dager i uken, og hver bruker har 2 faste leveringsdager i uken. Middagsmaten leveres i egnet engangsemballasje som gjør det enkelt å varme opp maten. Emballasjen kildesorteres som plast. Dersom du har behov for å få levert middagsmat hjemme tar du kontakt med Tjenesteenheten på telefon 62 56 20 35. Tjenesteenheten i Stange kommune fatter vedtak. Du kan avbestille, eller endre på leveringen av middagsmat, ved å ringe direkte til Produksjonskjøkkenet eller kontakte Helsetjenester i hjemmet.

Prisen for middag til hjemmeboende fra Produksjonskjøkkenet er 93 kroner for to retter levert hjem. Prisen gjelder for middag og dessert eller suppe og middag (2021). Prisen fastsettes av Kommunestyret og justeres en gang per år.

Aktuelle menyer

Meny for hjemmeboende for uke 47-49 ligger her. Avvik kan forekomme

Meny for helse- og omsorgssentrene for uke 47-49 ligger her. Avvik kan forekomme.

(Kantiner ved bo- og servicesentra har ikke tilbud om lunsj og kveldstilbud lørdager).

Ansatte

Vår organisasjon er sammensatt av ledere, kokker, assistenter og lærling. Våre ansatte har bred kokkefaglig bakgrunn fra restauranter og storkjøkken. Vi tar samfunnsansvar og samarbeider med flere tiltaksarrangører, Nav og videregående skoler. Vi tilbyr praksis og en meningsfull hverdag for de som av en eller annen grunn ikke kan ha ordinært lønnet arbeid. 

Kontaktinformasjon:

For endringer i matbestillinger fra hjemmeboende:

Ring 62 56 22 55 (Man-Fre 07:30-15:00)

Klikk her for å komme til Tjenesteenheten

Klikk her for å komme til Helsetjenester i hjemmet

 

Stange kommune, Produksjonskjøkkenet

Besøksadresse: Dr. Thorshaugs veg 25, 2335 Stange

Leder for produksjonskjøkkenet Øyvind EkornholPostadresse: Postboks 214, 2336 Stange

 

Leder produksjonskjøkkenet: Øyvind Ekornhol Tlf. 951 48 091 

Send oss gjerne en epost på

ST-produksjonskjokken@stange.kommune.no

11

Bilder: Landbruks- og matdepartementet / Utdanningsdirektoratet