Asbjørn Schjerve og Line Kongssund10 turer i Stange er et turtilbud til alle som vil komme i bedre form, få en bedre helse og få gode naturopplevelser.

 –  Også i år blir det viktig å holde avstand både på turene og på postene, sier Asbjørn Schjerve og Line Kongssund. Rast gjerne mellom postene. Hold deg oppdatert på helsemyndighetenes råd enten du er
frisk, syk eller i karantene.

- Det blir også Stolpejakt i år  med oppstart 10. juni, sier Line Kongssund. Mer informasjon kommer.

Denne sesongen har vi ikke stifteklemmer (av smittehensyn) så ta med egen blyant/penn og noter koden, eller bruk digital løsning, DNT SjekkUT

Vi håper du tar med familie og venner til disse turmålene som vil bidra til at du blir bedre kjent i denne kommunen. Dette er et samarbeid mellom Stange kommune, og Hamar og Hedemarken Turistforening, Stange krets.

Alle som leverer sine kort og/eller registrerer sine turer er med i trekningen om ulike turpremier bl.a. egen turkopp og frokostfjøl! Det er slutt på 5- og 10 års premiering, ALLE har like muligheter til å vinne premier, det viktigste er å komme seg UT!

Alle barn/unge til om med 16 år, som har vært på minst 6 turer og leverer kort og/eller registrer turer får dagskort til Ankerskogen svømmehall.

Matpakketur 1. september

Nytt av året er felles matpakketur onsdag 1. september til Fjetrebekken. Oppmøte klokken 17.00 på parkeringsplassen på HIAS. Her blir det noen overraskelser da vi kommer fram til posten.

Turene 2021 (last ned kartet i PDF her)

  1. Festningsberget, Vallset
  2. Strømsrudstua, Åsbygda
  3. Høgbergsrunden, Espa
  4. Fjetrebekken, Ottestad
  5. Hanstadhagan, Ilseng
  6. Grillhytte, Tangen
  7. Hagabakken, Tangen
  8. Skjellberget, Tangen/Stange
  9. Port Arthur, Stange
  10. Østerstua, Tangen/Stange

Les om turpostene i nabokommunene Ringsaker, Hamar og Løten her.....

Merket sti