Se ledige stillinger 

Her finner du også ledige stillinger i Løten og Hamar.

Webcruiter sender aldri SMS og ber ikke om BankID-opplysninger

Har du mottatt SMS fra webcruiter? Les mer her


Hvordan søke jobb hos oss:

Vil du søke på en ledig stilling hos oss, må du registrere CV og sende søknaden elektronisk. Dette gjør du ved å opprette en egen brukeridentitet og et passord i det søkesystemet som kommunen bruker: WebCruiter.


Brukerid

E-postadresse benyttes som brukeridentitet. Dersom du ikke allerede har egen e-post adresse, kan dette opprettes gratis via en rekke leverandører. Vi anbefaler at du legger e-postadresse inn i CV-en, som en kontaktopplysning.


Din CV kan gjenbrukes på flere stillinger via Webcruiter

Du behøver ikke registrere ny CV for hver gang du søker en jobb i Stange kommune. Du bruker den du har lagt inn i Webcruiter og skriver en kortfattet søknadstekst i tillegg. Du kan selv slette din CV når du ikke lenger ønsker å ha den liggende i basen vår.

Stange er en veldrevet vekstkommune med god styring og høy kompetanse blant de ansatte. Vi er organisert i en tonivåmodell med kommunalsjefer og virksomheter. 

Organisasjonskulturen er preget av åpenhet, trygghet og mangfold og vi arbeider for at både ledere og medarbeidere skal få brukt sin kompetanse, kreativitet og sitt engasjement i en viktig og meningsfull arbeidshverdag. Det er høyt under taket hos oss og nye idèer blir positivt mottatt, vurdert  og behandlet på en konstruktiv måte.  Ny teknologi tas i bruk og er en del av innovasjonskulturen. Det er lov å prøve noe nytt – og feil er det vi lærer av!

Jobb hos oss