Glede - lek - engasjement

Holmlund barnehage som ligger fint til med skogen som nærmeste nabo. Barnehagen har flotte, store lokaler med fem avdelinger.

Holmlund barnehage

I barnehagen er det plass til ca. 85 barn fordelt på avdelingene, Maurtua, Revehiet, Bamsebo, Bikuben og Humlebolet. Vi har også en hyggelig hytte på uteområdet, Sneglehuset, denne hytta benyttes som en del av utelivet for mindre grupper med barn.

Barnehagen består av to småbarns avdelinger med de yngste barna i alderen 1- 3 år og tre stor-barns avdelinger med barn i alderen 3- 6 år. Barnehagen er en avdelingsbarnehage, men vi legger vekt på og åpner opp for samarbeid og lek på tvers av avdelinger.

Vi ønsker at barn og foreldre skal oppleve trygghet i hverdagen. Gode rutiner, omsorg og anerkjennende relasjoner er med på å skape trygghet for barn i barnehagen.

Vi legger vekt på at barna skal oppleve variert og positiv lek både ute og inne. Å gi barn gode erfaringer og kunnskap om natur og miljø skaper glade barn. Barnehagens uteområde og skogen gir barna et mangfold av opplevelser og aktivitetsmuligheter. Uteleken gir rom for aktiv lek, utfoldelse og kreativitet. Dette gjør at barn kan være tilstede ut fra egne behov og interesser. 

Barnehagen serverer formiddagsmat og ettermiddagsmat hver dag. De fleste dagene er dette brød med variert pålegg. En dag i uka serverer vi et enkelt varmt måltid på formiddagen. På ettermiddagen serverer vi knekkebrød/ brød og frukt/grønnsaker.

 

Holmlund barnehage