Læringsverkstedet barnehagerLæringsverkstedet Ilseng holder til på Ilseng der Svartelva bukter seg rundt oss. Vi har 3 avdelinger; Nøtteliten med barn fra 0-2 år, og  Maurtua og Bolla Pinnsvin med barn fra 2-6 år. Vi er kjent fra før som Bamsebo barnehage, som etter et eierskifte ble en del av Læringsverkstedet på tampen av 2018.

Læringsverkstedets visjon er Vi får verdens viktigste verdier til å vokse. Fundamentet i Læringsverkstedet er at alle mennesker er verdifulle; ikke for hva de sier eller gjør, men for den de er.

Og nettopp våre verdier ligger til grunn for det arbeidet vi gjør for - og sammen med barna og foresatte. Hos oss skal alle bli sett og hørt.

Vi mener at det er folka som gjør barnehagen; barna, foresatte og ansatte. Hos oss vil dere møte glade og engasjerte ansatte med lang erfaring, som tør å by på seg sjøl. Vi har fokus på vennskap og trygghet, og vi møter barna med interesse og engasjement. Her i huset er det mye latter og humor.

Alle avdelingene har tydelige lekesoner som barna kan utvikle leken sin, og finne trygghet i. Samt at vi har et stort fellesrom hvor vi har fellessamlinger med dramatisering, dans, bevegelse og hinderløype f.eks.

Utelek er for oss veldig viktig, det at barna får utfolde seg kroppslig vil gi de en solid grunnmur i livet. Og her har vi et flott lekeområde med sykkelsti, huskestativer, sandkasser, sjørøverskute, klatrevegg, skliehus og vipper/dumper. Nøtteliten har også et avgrenset område de kan velge å være for seg selv i. Og ikke minst skogen vår, med stor akebakke og grillhytte. Alt ligger til rette for at barnet ditt skal stortrives hos oss.

Kom gjerne på besøk til oss hvis du vil se hvordan vi har det.

Velkommen til Læringsverkstedet Ilseng, vi gleder oss til å bli kjent med deg!

 

For mer informasjon om vår pedagogikk besøk : www.laringsverkstedet.no

Hjemmeside: www.bamsebobhg.barnehage.no

Læringsverkstedet Ilseng på facebook